משחות שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/05/2000 | 15:36 | מאת: טלי

ברצוני לדעת מה טיבם של מישחות השיניים המלבינות כיום,האם הן מזיקות לשכבה החיצונית?,לאיזה תקופה הן פועלות, הן ממשיכות להלבין בהדרגה (כמה שיותר מצחצחים ככה הצבע לבן יותר)?האם כדיי לשלב ציחצוח במשחה רגילה ומדי פעם עם משחה מלבינה? האם מישחות השיניים הטיבעיות טובות?

23/05/2000 | 18:25 | מאת: ד"ר גרינבאום

טלי שלום . משחות השיניים ה"מלבינות " מכילות בד"כ חומר אבקתי אברזיבי המשפשף שכבה חיצונית של השן או חומרים מחמצנים אשר מבצעים חימצון לשכבת השן החיצונה . כדי לדעת על ההרכב והפעילות של המשחה הספציפית בה את משתמשת , אני זקוק לפרטים כגון:מרכיבי המשחה המצויינים על האריזה של המשחה . אשמח לקבל רשימה זו ולהסביר לך את פעולתה - אם מרכיביה מוכרים לי. תוכלי גם לפנות ליצרן המשחה בכתב ולשאול את מחלקת השירות של היצרן על המרכיבים שלה ודרכי פעילותם .

מנהל פורום רפואת שיניים