בעיית חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/05/2000 | 12:38 | מאת: גבי

האם זה בסדר שאני רואה מבעד לחניכיים התחתונות את בסיסי השיניים? נראה כאילו שרקמת החניכיים שקופה / דקה מדיי. מה ניתן לעשות?

23/05/2000 | 18:15 | מאת: ד"ר גרינבאום

לגבי שלום . מה שאתה מתאר נשמע לי כמו נסיגת חניכיים שדרכה את/ה רואה את צוואר השן שנחשף .יתכן גם שאת/ה רואה אבן שן שהצטברה שם . מוטב שתפנה/י אל רופא/ת שיניים לשם איבחון מדוייק של התופעה ובמידת הצורך גם לטיפול .

23/05/2000 | 18:15 | מאת: ד"ר גרינבאום

לגבי שלום . מה שאת/ה מתאר/ת נשמע לי כמו נסיגת חניכיים שדרכה את/ה רואה את צוואר השן שנחשף .יתכן גם שאת/ה רואה אבן שן שהצטברה שם . מוטב שתפנה/י אל רופא/ת שיניים לשם איבחון מדוייק של התופעה ובמידת הצורך גם לטיפול .

מנהל פורום רפואת שיניים