אורטודנט

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/05/2000 | 17:54 | מאת: איציק

שלום ! היכן אוכל למצוא רשימת אורטודנטים מומלצים לילדים באיזור קרית אונו-רמת גן (גילאי 12)?

12/05/2000 | 19:26 | מאת: ד"ר גרינבאום

איציק היקר. רשימת אורטודונטים עדכנית תוכל למצוא אצל רופא השיניים המחוזי במשרד הבריאות תל אביב רח' הארבעה 12 הקריה .תוכל להתקשר אל משרדו בשעות העבודה המקובלות . מקור נוסף ואמין יכול להיות אתר האגודה האורטודונטית : http://www.ortho1.co.il בו מאוגדים רוב האורטודונטים . או תוכל לפנות למשרד ההסתדרות לרפואת שיניים ברח' בר כוכבא 49 תל אביב גם שם ישנה רשימה די מעודכנת של אורטודונטים .

13/05/2000 | 01:04 | מאת: איציק

תודה על האינפורמציה. איציק.

מנהל פורום רפואת שיניים