שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/02/2002 | 00:36 | מאת: פזית

1 . מצע על בסיס צינק אוקסיד ,בשימוש ואם אפשר שם מסחרי ? 2. דבק זמני טמבונד על בסיס של איזה חומר ? 3.איזה חומר על בסיס קלציום הידרוקסיד משמש כבסיס בסתימות עמוקות ?

08/02/2002 | 23:24 | מאת: ד"ר גרינבאום

פזית שלום. זה לא הפורום לשאלות מסוג זה . אשיב לך גלויות :קיימים בשוק מוצרים רבים על בסיב צינק אוקסיד ואוגנול עם שמות מסחריים שונים לא ארהיב עוז בנפשי לנקוב כאן אחד או חלק מהמוצרים המשמשים כCAVITY LINERS.אם תבקשי אשלח אלייך תשובה לדוא"ל שלך . לגבי מוצרים של KER מסוג טמפבונד הם מכילים כולם צינק אוקסיד חלקם עם אוגנול וחלקם ללא אוגנול (כדי לא להפריע לפולימריזציה של כתרי אקריל זמניים . גם לשאלתך בנושא חומרי מצע על בסיס CaOH שמות רבים של מוצרים יש בשוק אם תצייני את הדוא"ל שלך אשתדל להשיב לך בפרוטרוט .

מנהל פורום רפואת שיניים