מברשת שיניים חשמלית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/04/2000 | 10:34 | מאת: רענן ברזילי

שלום, ברצוני לרכוש מברשת שיניים חשמלית, אבקש את המלצתכם לתכונות שייש לשים לב אליהם בעת קניית המברשת. מהם היתרונות והחסרונות בשימוש במברשת שיניים חשמלית. תודה, רענן.

20/04/2000 | 12:54 | מאת: ד"ר גרינבאום

רענן היקר . מברשת חשמלית אינה מבטיחה צחצוח נכון ויעיל יותר ממברשת ידנית אין אם כך יתרונות שאני יכול לציין . יחד עם זאת אם גמלה בליבך ההחלטה לרכוש מברשת חשמלית להלן התכונות החשובות :ראש קטן של המברשת ומספר של ראשים מתחלפים .זיפים פלסטים רכים ומעוגלים בקצה .נוחות לאחיזה וכמובן שירות חלפים ותיקונים זמין ואמין .

28/04/2000 | 15:12 | מאת: ד"ר רונן ר.

היתרונות שאני יכול לראות הם בעיקר של יעילות בציחצוח .מי שלא מצליח לעשות זאת על ידי מברשת רגילה יעיל יותר שישתמש במברשת חשמלית (יש לזכור כי יש אנשים שלעולם לא ילמדו ויבצעו ציחצוח נכון.....)

מנהל פורום רפואת שיניים