התייעצות לגבי עקירת שן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/12/2016 | 18:27 | מאת: גאיה

שלום, אני בת 20 בקרוב וגיליתי לאחרונה שיש לי עדיין שן חלב בפה, בין הניב למלתעות. היא התחילה להתנדנד לי ולהיות חלשה, ואחרי צילום סיטי גילו שאין שן שתצא אחרייה ושזו שן אקסטרה שלא אמורה להיות בכלל. התייעצתי עם כמה רופאים ועכשיו אני מתלבטת מה לעשות אחרי שהשן תיפול/יעקרו לי אותה. השאלה שלי היא האם אפשר להשאר את הרווח ושהוא אולי יסגר קצת לבד בלי סכנה, או שאני אהיה חייבת לעשות שתל/לסגור את הרווח עם גשר? בנוסף אחד מהרופאים אמר לי שמקום שהשן לוקחת הוא יחסית קטן אז השתל יצטרך להיות קטן משן רגילה, או לפתוח את המקום עם גשר. אני קצת לחוצה לגבי זה, ואשמח לייעוץ ממך, תודה רבה!

יתכן והפתרון הכי פשוט הוא ישור שיניים קל שיצופף את השיניים ואז לא תזדקקי לשום טיפול נוסף

מנהל פורום רפואת שיניים