דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/05/2016 | 19:47 | מאת: נוי

בזמן האחרון כשאני מצחצחת שיניים יורד לי דם, לפי מה שאני יודעת זה מראה על דלקת, השאלה האם זה שיורד לי דם מהצחצוח זה טוב בדיעבד ומרפא את הדלקת שיש שם או שזה לא משנה מאומה? אני מצחצחת במברשת רכה ולא חזק בכלל אבל אם אצחצח יותר חלש לא בטוח שירד דם... מה כדאי? אני יודעת שהפתרון האופטימלי זה שיננית אבל טיפול אצלה מאוד כואב לי באופן חריג, יש פתרון אחר? גם זריקה לצורך שיננית לא בא בחשבון.. תודה מראש!

דימום בזמן צחצוח אכן מרמז על דלקת חניכיים רצוי לבקר אצל שיננית נסי לצחצח במשחה  פאראדונטאקס גל עם פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים