שן קדמית נשברה כתוצאה ממכה חזקה - שיקום?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/05/2016 | 18:39 | מאת: מיקי

שלום רב, כתוצאה משתיה בכוס זכוכית כבדה ובן משפחה בו זמנית שקם מכסאו תוך דחיפת הכוס ישירות עם הזכוכית בשיניים שלי, נחבלה השן הקדמית ונפלה חתיכה שן קטנה. רופא שיניים רק נתן מבט ואמר כי יש לחכות כשבועיים לאפשרות בשיקום אסתטי (בחומרים מרוכבים) אך נראה כי הקליניקה טובה ואין נזק לשורש. שאלתי - כיצד ניתן ללא את החסר? משיטוט באינטרנט ראיתי שחומרים מרוכבים אתם כנראה אותו רופא עובד, אינם כה מומלצים מכיוון שצבעם מתחלף עם השנים ולכן עדיף ציפוי קרמי. אשמח להמלצתך. תודה מראש

אם השבר קטן ניתן לנסות ולהשלים עם חומרים מרוכבים השלמה על ידי ציפוי קרמי יקרה מאד ועולה אלפי שקלים לעומת כמה מאות בחומר מרוכב

מנהל פורום רפואת שיניים