טיפול שורש- שן תוחנת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/03/2016 | 07:36 | מאת: מילי

בוקר טוב. יום א' עשיתי טיפול שורש שלוש תעלות.. שן לפני אחרונה בלסת העליונה בצד שמואל. אני עם אינטביוטיקה ...כי היה לי דלקת שמה. אתמול היה לי כאבים נוראים...הלכתי שוב למרפאה ..ביקשתי בדיקת של הרופא מנהל.. הוא בדק ואמר שראה את הצילום והטיפול בסדר גמור...ומכיון שעבר רק יום אז ישנם כאבים....ויש להמתין שבוע שבועיים. הכאב אמור להפסיק..במידה ולא יש להגיע לבדיקה. אבל יש לי תחושה שבכאב ממש גדל... חשוב לי לציין שאני עם טינבטיוטיקה 3 פעמים ביום. וגם כאשר אני שותה אופלגין נוזלי אז זה עוזר מאוד. מה המלצתך? למה עדין כואב ...לא אמור לעזור הטיפול תודה

לאחר טיפול שורש יתכנו כאבים נסי לקחת ADVIL שלוש פעמים ביום לאחר אוכל ותחושי הקלה רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים