מבקשת תגובה לגבע שיטת העבודה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/03/2016 | 11:18 | מאת: טל הר

שלום, התחלתי טיפול במסגרתו בוצעו לי 4 עקירות ומיד 4 שתלים בשיניים קדמיות בלסת התחתונה. מאוד התפלאתי שלפני העקירות לא נלקחה תבנית הפה והשיניים. בסיום הפעולה הכירורגית טכנאי בנה לי גשר זמני - כאמור ללא דגם. אני אמורה לעבור פעולה דומה גם בשיניים הקדמיות שבלסת העליונה. אני פוחדת שאם לא תילקח דגימה התוצאה תהיה שונה לחלוטין מהמבנה הטבעי שלי. האם זו דרך מקובלת בטיפול שיניים? אציין שהגעתי עם המלצות לרופא והופתעתי במהלך הטיפול שזו השיטה. אם הייתי יודעת מראש יתכן והייתי שוקלת אחרת. אבקש את התייחסותכם לשאלתי תודה

יש רופאים שלוקחים מידה ואח"כ מנסים לבנות את השיניים החדשות בהתאם למצב הקודם (לטוב ולרע...) ויש שפשוט בונים את השיניים החדשות בהתאם למה שנראה להם כמראה האידאלי עבורך. כל רופא והשיטה שלו

מנהל פורום רפואת שיניים