רגישות בהלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/12/2015 | 09:31 | מאת: מור

בוקר טוב לפני יומיים התחלתי הלבנת שיניים ביתית לאחר שקיבלתי אותה מרופא השיניים שלי. הערכה כולל 5 מזרקים ו2 תבניות של השיניים שעבורם נלקחו מדידות. נאמר לי לישון עם החומר במשך 5 לילות. אני כבר יומיים מתעוררת עם כאבים מאוד חזקים בשיניים התחתונות בלי קשר לאכילה של דברים חמים וקרים. האם זה נורמאלי? מה ניתן לעשות? אני מתחתנת וההלבנה הזו חשובה לי תודה!

אני לא יודע באיזה חומר את משתמשת, אבל אני לפציינטים שלי ממליץ לא לישון עם זה אלא ללכת עם זה שעתיים כל יום, במשך 10-14 יום

מנהל פורום רפואת שיניים