הגבול של השפעת ג'ל ההלבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/12/2015 | 20:23 | מאת: ליאת

סיימתי הלבנה של שבועיים 20% עם סד אישי מהרופא . הגוון ההתחלתי היה A3.5 ועכשיו A2. בהתחלה היו תוצאות מעולות אך ג'ל הלבנה הפסיק להשפיע כבר לאחר שבוע והשיניים לא המשיכו להתבהר. אני רוצה להגיע לגוון A1 ואפילו יותר בהיר. אם אעשה הפסקה בשימוש בג'ל ההלבנה ואחזור להלבין בעוד חודש למשל, האם אוכל להגיע לתוצאה טובה יותר? או שזהו גבול ההלבנה שאני יכולה להגיע ואצטרך להשלים עם זה? האם בכלל יש גבול לגוון הבהיר שניתן להגיע? והאם יש אנשים שיכולים להגיע לגוונים בהירים מאוד כמו למשל BL1 ?

התגובה של חומר השן לתהליך ההלבנה היא אינדיבידואלית ולא ניתן לצפות לאיזה צבע תגיעי בהחלט יתכן שלא תצליחי להתקדם מעבר ל A2 גם אם תעשי מחזורי הלבנה נוספים

17/12/2015 | 06:20 | מאת: ליאת

תודה רבה על תשובתך המהירה! יש לי 2 שאלות נוספות ברשותך: 1. האם ייתכן שלא אצליח להבהיר יותר גם אם אנסה הלבנה בשיטות אחרות כמו לייזר למשל ? 2. האם קיימת אפשרות שאנשים (לא דווקא אני) עוברים את "הגוונים הטבעיים" ומצליחים להגיע ללבן בהיר יותר מ b1?

מנהל פורום רפואת שיניים