לאסר כלורהקסידין משחת שיניים, זמן השימוש.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/04/2014 | 20:03 | מאת: אלדד

השיננית אמרה לי לקנות אותה. קניתי אותה, והרוקחת לא אמרה לי לשים את זה לזמן מוגבל ! אני שם אותה כבר במשך חודש וחצי בערך, היום קיבלתי משחת שיניים רגילה לשימוש יום יומי, הרוקח אמר לי פשוט להפסיק את השימוש בה, ולקחת את מה שהוא הביא לי. השאלה שלי, איזה נזק נגרם לי? מה התופעות לוואי, בעיות לב? פגיעה בגדילה? (בן 16), מה התופעות לוואי של זה... האם זה פגע בי בצורה משמעותית / פגע? מה עושים במצב כזה.. אם בכלל קרה נזק / צריך לעשות משהו. שמתי אותה פעמיים ביום.. בבוקר ובלילה.

להערכתי לא נגרם לך שום נזק! תמשיך בחיים שלך כרגיל

30/04/2014 | 14:24 | מאת: אלדד

שמעתי שינוי צבע השיניים .. השיניים נשארו באותו צבע.. בסדר אני יקשיב לך ויתעלם מזה.

מנהל פורום רפואת שיניים