דימום בזמן צחצוח שיניים לילד בן שנה ועשר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/07/2013 | 08:47 | מאת: עופרית

שלום רב, לבני בן שנה ועשר צומחות כרגע המון שיניים בלסת התחתונה. בזמן ציחצוח שיניים, גם אם הוא עדין מאוד, יורד לו דם. האם זה בגלל בקיעת השיניים? האם משהו אחר? האם להמנע מצחצוח בזמן בקיעת השיניים? אשמח לעזרתך. תודה.

דימום בעת ציחצוח יכול להעיד על דלקת חניכיים שבמקרה שלך נובעת מבקיעת שיניים רצוי להמשיך לצחצח למרות הדימום הדימום יכול גם לנבוע ממחלה סיסטמית של הילד ועל כן רצוי להתייעץ עם רופא הילדים שלו

מנהל פורום רפואת שיניים