שלום

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/10/2012 | 02:01 | מאת: לין

מה הקשר בין בלוטת התריס לבין משחת שיניים והאם קיימות משחות שיניים ללא פלואוריד שדרך אגב תוכל להסביר לי בקצרה מה זה פלואוריד והאם זה מסוכן לגוף בצורה מסויימת. רב תודות אודה אם תענה לשאלותיי

נראה לי שקיים אצלך עירוב ובלבול מושגים בקשר לפלואור ולבלוטת התריס בעיקרון אין כל סכנה בצחצוח שיניים עם משחת שיניים המכילה פלואור (יסוד טבעי) יש גורמים הטוענים כי שתית מים שבהם פלואור יכולה לגרום בין השאר להפרעות בתפקוד בלוטת התריס(משרד הבריאות מוסיף פלואור למי השתיה ברוב שטחה של מדינת ישראל) לסכום: אין סכנה בשימוש במשחת שיניים המכילה פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים