בקשר לרשיון לעסוק ברפואת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/03/2000 | 01:12 | מאת: אילן

שלום רב למנהל הפורום, האם הרשיון הישראלי לעסוק ברפואת שיניים תקף במדינות אירופה? אם כן, באיזו? היכן אוכל למצוא מידע נוסף בעניין? תודה

23/03/2000 | 17:45 | מאת: ד"ר גרינבאום

יואלי היקר ! רשיון רפואת שיניים ישראלי טוב רק בתוך גבולות ישראל עד כמה שאני יודע (ואני אמור לדעת). כדי לעבוד במדינה אחרת באירופה יש לעמוד בדרישות הרישוי של כל מדינה ואו של מדינות השוק האירופי המשותף . מידע נוסף תוכל לקבל בשגרירויות של המדינות אליהן תרצה לעבור לצורך עבודה או במשרדי הבריאות של אותן מדינות בכתב או בדואר אלקטרוני .

מנהל פורום רפואת שיניים