בצקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/02/2012 | 09:04 | מאת: אתי

שלום מזה יומיים יש לי בצקת בחניכיים (אין לי כתרים באזור זה)הבצקת בגודל של חצי ס"מ עובי על ס"מ וחצי רוחב אני שוטפת במי מלח ובמי חמצן 3 אחוז כדי לחטא . אין פצעים פתוחים או הרפס. בעיה באכילה. האם יש עוד משהוא טבעי לבעיה והאם זה שכיח?אין לי חום אך יש כאבים בגרון מתחת לשקד באותו הצד וזה מוכיח שהדלת חריפה. מה לעשות ? תודה אתי

עליך לפנות בדחיפות לרופא השיניים שלך או למומחה למחלות חניכיים מהתאור שלך יש צורך באבחנה וטיפול ויתכן בהחלט שיש צורך בלקיחת אנטיביוטיקה

מנהל פורום רפואת שיניים