פלואורוזיס

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/04/2011 | 14:24 | מאת: מיכל

שלום, לבעלי יש המון כתמים על השיניים, ממש שיניים צבעוניות. אנחנו בני 28. הוא ארגנטינאי במקור, ואומר שהסיבה לכתמים בשיניו היא פלואורוזיס שנפוצה אצל ארגנטינאים. רציתי לדעת האם יש דרך לטפל בזה? הלבנת שיניים? והאם כדאי להפסיק להשתמש במשחות עם פלואוריד? תודה רבה

בהחלט יכול להיות, שבעלך בעת היותו ילד, התגורר באזור שבו יש הרבה פלואור במי השתיה ועל כן נגרמה לו פלואורוזיס. בחלק מהמקרים מצליחים להבהיר את המקרים אך ללא כל ביטחון, ועל כן צריך פשוט לנסות ולראות. שימוש כיום במשחה עם פלואור לא גורמת להחמרת המצב ועל כן אין כל סיבה להפסיק שימוש במשחה המכילה פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים