הלבנת שיניים באמצעות מי חמצן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/04/2011 | 20:40 | מאת: עומר

שלום, משום ששמעתי שהדבר עשוי לעזור להלבנת שיניים, ניסיתי היום לשים בפה כמות של מי חמצן 3% (הכמות היתה הקיבולת של הפקק של בקבוק מי החמצן). תוך כ-10-15 שניות התחלתי להרגיש צריבות בחניכיים ובעיקר בחיך העליון, ולכן ירקתי את התמיסה במהירות ושטפתי את הפה במים. שאלותיי הן: 1) ראשית, האם הצריבה שהרגשתי מעידה על-כך שעליי להפסיק לנסות זאת? האם הצריבה הזו, מפעם אחת של כ-10-15 שניות (אולי 20 שניות) היא מסוכנת? 2) מהי הדרך הטובה ביותר להלבנת שיניים ביתית במחיר זול (לא מאות רבות של שקלים ויותר)? תודה מראש! עומר.

מי חמצן 3% לא ילבינו לך את השיניים לעומת זאת הם עלוליםלגרום לך לכוויה בקרומים הריריים של הפה אין מוצר זול שאני מכיר שמסוגל להלבין שיניים. אם יש לך מישהו שנוסע לארה"ב, בקש ממנו שיקנה לך מדבקות להלבנת שיניים של CREST

06/04/2011 | 21:50 | מאת: עומר

קודם כל, תודה רבה! שנית - האם השימוש שכבר עשיתי (כאמור, כ-10-20 שניות בפה, לאחריהן ירקתי את מי החמצן ושטפתי את הפה במים) עשוי ליצור נזק משמעותי או בלתי הפיך (מבלי שאמשיך להשתמש במי החמצן)?

מנהל פורום רפואת שיניים