כוויה בחיך עליון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/01/2011 | 21:37 | מאת: מאי

שלום, נכוויתי מרק רותח בחיך העליון לפני שבוע. אחרי מספר ימים נוצרה שלפוחית ונעלמה. מאד כואב לי מאד החיך העליון במיוחד עם מגע של מזון ושתייה. הם זה אמור לעבור לבד תוך תקופה או מצריך בדיקת רופא? תודה רבה

05/01/2011 | 21:47 | מאת: ד"ר חיים נוימן

זאת כוויה אופיינית למזון לוהט המוכנס לפה (הכי פופולרי זה מאכילת פיצה חמה שאז מקבלים כוויה מהגבינה הלוהטת) בד"כ זה חולף תוך 7-10ימים ניתן למרוח עםמשחה בשם ORACORT E מה שמקל על אי הנוחות

20/05/2012 | 13:53 | מאת: שובל

תוודה רבה מקוה שיעזוור לי ..

30/08/2016 | 19:06 | מאת: שלום בועז

נכוויתי בחיך עליון נראה שמתפשט.איך אוכל להרגיע כאבים מזה כמה ימים, כשאין מרפאה? כואב בהכנסת מזון קר או חם שנוגע בחיך עליון.

26/10/2017 | 11:57 | מאת: יפת דרכי

רוב שלום. לפני 5 ימים ניכוותי בחיך,פעמיים ברצף,מאכילת קשואים רותחים. נוצר משטח אדום מאוד ומתחתיו נקודות אדומות.רגיש מאוד למאכל חם.לא כואב עתה. בבוקר הרוק עם דם אדום שאחרי זה הדימום מפסיק. פעמים גם ביום אותה תופעה.לא תמיד. כמה זמן זה לוקח להתרפא. איך מפסיקים את הדימום. תודתי על תשובתך.

26/10/2017 | 12:04 | מאת: יפת דרכי

(המשך) שכחתי לציין שאני נוטל אספירין לדילול דם. תודה.

03/07/2019 | 16:45 | מאת: חיה

יש עוד משחות שיכולות להתאים?

Oracort E

01/08/2022 | 19:10 | מאת: רון כהן

מה צריך לעשות לדעתך

למרוח oracort E מספר פעמים ביום

מנהל פורום רפואת שיניים