ניקוי שיניים תותבות בחומץ

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/10/2007 | 10:24 | מאת: מלכה

בוקר טוב, אחרי שקראתי את כל השיטות לניקוי התותבת בבית. אני מבקשת לדעת אם ניתן גם פשוט להשרות את הפלטה בחומץ טבעי 5%? הרי החומץ ממש פותר הרבה בעיות נקיון... תודה רבה מראש

22/10/2007 | 09:35 | מאת: ד"ר גרינבאום

הרעיון של ניקוי תותבות בחומץ הוא לא מוצלח היות ומדובר בחומצה -היא עלולה הבהיר את התותבת ולגרום לשינויי צביעיה בצורה שאיננה ניתנת לתיקון . עדיף להשתמש בתמיסות שיועדו לכך של החברות :KUKIDENT -STERADENT וכו' שאפשר למצוא על המדף בכל בית מרקחת או חנות פארם גדולה .הן תמיסות שמחטאות וממיסות את הפלאק שמצטבר על התותבת .

26/10/2007 | 07:00 | מאת: ד"ר גרינבאום

מלכה שלום. הכל רק לא חומץ!!

מנהל פורום רפואת שיניים