חומץ תפוחי עץ ובריאות השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/05/2007 | 12:07 | מאת: בר

שלום רב! המליצו לי לאחרונה לשתות חומץ תפוחי עץ מהול במים, כחלק מטיפול אלטרנטיבי. קראתי בפורומים שצריכה יומיומית של חומץ תפוחי עץ עלולה לגרום לפגיעה בשיניים, בגלל החומציות שאליה נחשפים מדי יום. רציתי לדעת כיצד ניתן למנוע פגיעה בשיניים ובכ"ז לנסות את הטיפול? האם שימוש בקשית יכול לעזור? או שטיפת הפה בסודה לשתייה אחרי? תודה מראש על העזרה.

30/05/2007 | 11:08 | מאת: ד"ר גרינבאום

כעיקרון חומץץ הוא חומצה וחומצה ממיסה בהדרגה את חומר השן .לכן אולי אם תקבלי את החומץ בקפסולות זה יכול אול ילהיות פתרון יצירתי .

מנהל פורום רפואת שיניים