עקירת שן בינה כירוגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/05/2024 | 11:22 | מאת: אחרי עקירת שן בינה כירןגית

היי רציתי להתייעץ לגביי עקירת שן בינה עקרתי שן בינה בצד שמאל בפה ואני מרגישה ממש כאבים גם באזור השני שלא עקרתי איבוד תחושה בשפתיים בסנטר, ובצד שמאל כאבים וקשיים לפתוח את הפה ונקישות שיניים בצד השני בצורה מטורפת ממש מודאגת העקירה נעשתה אצל רופאת שיניים רגילה ולא מומחית

האם נרשמו לך תרופות?

03/05/2024 | 16:44 | מאת: אור

כן נרשמו תרופות אני מודאגת ממש מהקשיים לפתוח את הפה ומכך שלא אוכל לצחצח את השיניים בעקבות כך

הקשיים בפתיחת הפה וחוסר יכולת זמנית לצחצח שיניים בכלל לא מדאיגים כי זה יחלוף. אותי בהחלט מדאיג אובדן התחושה כי זה מעיד על פגיעה עצבית שאי אפשר לדעת אם היא זמנית ותחלוף, או האם זה נזק תמידי.

03/05/2024 | 17:57 | מאת: אור

מה ההמלצה לעשות במצב הזה?

לפנות בהקדם ליעוץ.עדיף להגיע למיון ולבקש יעוץ מתורן פה ולסת. איזה ץרופות נתנו לך אחרי העקירה?

04/05/2024 | 20:36 | מאת: אור

הבנתי קיבלתי אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום ותרופה להורדת נפיחות במידה ויש של שן הבינה

איזו תרופה להורדת נפיחות?

מנהל פורום רפואת שיניים