תוסף שומני לאחר צחצוח שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/04/2024 | 19:53 | מאת: Embryonic

שלום רב, מדי ערב, לאחר צחצוח השיניים בזמן מוקדם יותר, אני נוהג לצרוך ויטמין די המעורבב ב-0.25 מ"ל שמן קוקוס מעובד (fractionated) וללעוס לאחר מכן שני מסטיקים המכילים קסיליטול בלבד. מבקש לברר אם צריכת השמן לאחר צחצוח השיניים עלולה להזיק להן. תודה.

לא. אבל ךמה לא לצרוך לפני הצחצוח ולא אחריו ?

29/04/2024 | 22:26 | מאת: Embryonic

תודה על המענה המהיר. נמנעתי בעבר מתוספי ויטמין די, מאחר שהם הובילו לעייפות והפריעו לתפקוד היום-יומי כאשר צרכתי אותם בשעה מוקדמת, או בכל שעה שבה צרכתי אותם, כאשר היה מדובר בטבליות, ולכן הדחיה לשעה מאוחרת ככל האפשר. מצד אחר, אני חווה קושי מסוים בצחצוח השיניים בשעה מאוחרת, ולכן נוצר פער של מספר שעות בין הצחצוח ובין צריכת התוסף.

מנהל פורום רפואת שיניים