משחת שיניים ומוצץ לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/04/2024 | 23:17 | מאת: מאי

שלום דוקטור אשמח לעזרה התינוק שלי בן 7 חודשים,צמחו לו שתי שיניים למטה אשמח לדעת האים לצחצח לו שיניים או עדיף שלו?ואשמח לדעת איזה משחה מומחצת לתינוק בלי חומרים מסןכנים ?והאם עם או בלי פלואוריד? שאלה נוספת שאשמח למענה גם הוא משתמש במוצץ שך גיל 0-2 האים לדעתך להשאיר את המוצץ הזה,או לעלות לשלב של מוצץ של גיל 7 חודשים והילך אשמח למענה על השאלות החשובות שחי בבקשה

בגיל הזה ניתן לצחצח או עם צמר גפן רטוב או מברשת רכה לילדים ללא משחה בכלל. ניתן בינתיים להשתמש במוצץ הקטן

28/04/2024 | 00:11 | מאת: מאי

מודה לך על המענה דוקטור עזרת לי ממש אעשה כפי שאמרת חג שמח ותודה

חג שמח ובשורות טובות

מנהל פורום רפואת שיניים