גשר 3 כתרים.........

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/04/2024 | 18:01 | מאת: דנה

שלום דוקטור, בלסת עליונה הודבק לי גשר 3 כתרים. מהתחלה הרגיש שהגשר לא נוח וכואב בלעיסה. הרופא בדק מנשך, איזן, וטוען שזה עניין של גובה. בכל פעם מוריד גובה. מה יכולה להיות הבעיה אם עדיין אין שינוי? הרגשה של כתר מפלסטיק-אולי לא מודבק טוב וזה יוצר לחץ בלעיסה??). הנושא מייאש ופוגע לי באיכות חיים. אודה לדעתך /עצתך בנושא. תודה

במידה ובשיניים יש טיפולי שורש צריך לודא שהם תקינים. צריך לבדוק שהסגר מאוזן גם בסגירה מרכזית וגם בתנועות לעיסה לצדדים, ושנקודות המגע עם השיניים הסמוכות תקינות ושלא נכנס אוכל למרווח

מנהל פורום רפואת שיניים