שאלה כללית על סירוב מידות במעבדה שכשלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/04/2024 | 14:54 | מאת: אריאלה זילברמן

האם בעיקרון אני יכולה לסרב למעבדת שיניים שכשלה כאשר רופא השיניים רוצה לקחת לי מידות לגשר חדש שנפל בו ציפוי חרסינה לאחר הדבקה קבועה רק לשם? כאשר הוא אומר לי שזה אחריות של המעבדה והוא לא צריך לשלם בעוד הוא עובד עם עוד מעבדה בשם ברוש ולא מוכן להעביר עבודה לשם,

אם הוא שולח למעבדה הראשונה אז זה לא עולה לו כסף כי יש אחריות של המעבדה לתקינות העבודה. אם הוא שולח לברוש אז הוא תריך לשלם לברוש על העבודה. מזה ברור למה הנטיה היא לשלוח למעבדה הראשונה

מנהל פורום רפואת שיניים