נפיחות ללא דם אדום או כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/04/2024 | 09:44 | מאת: דני

בוקר טוב דר כעת 3 שבועות אחרי עקירת שן בינה תחתונה שמאלית כירורגי קשה מאד ומחלים יפה הייתי כעת שבוע בחול והרגשתי שם בקפה תחושת רגישות מדגדגת כזאת בחניכיים הפנימיות !!! עליונות באותו צד יש לי שם גם שן בינה כלואה אבל ישרה שהבנתי שהעקירה שלה פחות דחופה ותהיה יותר קלה במראה מיד ראיתי שהחניכיים הפנימיות כמו מין עצב או עצם שהולך מהשן בינה לאורך השניים עד אחרי 2 התחתונות ממש נפוח אבל בצבע רגיל גם הרגישות פחתה וגם אין כאב מיוחד או דימום אבאל עדיין נפוח מצרף צילום סיטי ונשך מעודכן לפני שבועיים בערך אני מנסה לקבוע תור במרפאה אבל אשמח לחווד ראשונית ולהרגעה כי אני תמיד בטוח שאני מאבד שיניים בכאלה סיטואיציות.... מדובר צד שמאל עליון תודה רבה https://ibb.co/R0p5JK4 https://ibb.co/NsbQ016 https://ibb.co/x8kzsHR

הצילומים שצרפת הם לפני העקירה, אז אי אפשר ללמוד מהם כלום על המצב העכשוי

01/04/2024 | 11:01 | מאת: דני

דר העקירה היתה למטה והנפיחות היא למעלה... לא יודע למה ציינתי את העובדה שעשיתי עקירה למטה בכל מקרה למעלה שמאל לא ביצעתי שום טיפול רק הרופא שביצע עקירה למטה אמר שצריך לעקור את כל השיני בינה כרגע יש נפיחות קשה שם ללא כאבים

01/04/2024 | 11:12 | מאת: דני

אולי ציינתי את העקירה התחתונה כדי להגיד שהייתי תחת אנטיביוטקה ממש עד עכשיו אוגמנטין ואחרי זה מוקסיפן ושוב אוגמנטין בגלל מכתשית יבשה ודלקת קלה לפני טיסה לחול ממה יכולה להגיע נפיחות כזו אם אני ממש בסיום של אנטיביוטיקה? אין שם כתר או סתימה עמוקה בצד עליון שמאל רק שן בינה כלואה שמעולם לא כאבה

בצילום אני לא רואה סיבה לנפילות. בכל מקרה העקירה של הבינה העליונה השמאלית היא פשוטה וקלה ולא ךוקחת יותר מחמש דקות

01/04/2024 | 11:20 | מאת: דני

תודה דר לעקירה התחתונה נסעתי במיוחד לעיר אחרת למומחה גדול שעקר מאד מהר כי זה היה מורכב וקרוב לעצב. הוא המליץ לי לבוא אליו בכל העקירות העקירה הזאת הרופא שלי בעיר מגוריי שאני סומך עליו אומר שהוא יכול לבצע אותה. הוא לא מומחה לעקירות וכירוגיה האם לדעתך כל רופא שיניים טוב עם נסיון וותק יכול לעשות את זה או שכן כדאי ללכת למומחה ואפילו לטרוח למומחה עם המלצות רבות וותק גדול

את העליונה כל רופא שיניים יכול בקלות לעקור. רפואה שלמה

01/04/2024 | 13:46 | מאת: דני

תודה רבה דר לפני שעה דיברתי עם הרופא שלי בטלפון והוא חושש לעקור את זה . אני לא מכיר מומחים בנתניה אז כנראה שאני יסע שוב למומחה בירושלים או שאני ילך לרופא אחר שאני מכיר פה תודה רבה

נסה לפנות לד"ר יקיר ענבי, בסמילנסקי 16 נתניה

01/04/2024 | 13:52 | מאת: דני

ממש תודה לדעתך זה סובל דחייה עד אחרי פסח או שבגלל הנפיחות למרות שזה לא כואב יש מצב שזו "פצצה מתקתקת" ?

מבלי לבדוק לא אוכל לאמר לך

מנהל פורום רפואת שיניים