כאב בשיניים קדמיות לאחר הסרת סד לילה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/03/2024 | 00:54 | מאת: מיקה

היי, שלשום התחלתי להשתמש לראשונה בסד לילה בעקבות ברוקסיזם.(חצי קשיח בהתאמה אישית ע"י רופא שיניים). כשאני מסירה אותו בבוקר, אני חשה בכאב בשיניים העליונות הקדמיות. במהלך היום הכאב פחות /נעלם. האם זו תופעה מוכרת בתחילת השימוש? האם עליי לחזור לרופא השיניים? האם סד חצי קשיח ניתן לתיקון אם יש בעיה? או שחייבים להכין חדש.. אני ממש חוששת שאני מטפלת במשהו מסויים אבל הסד יכול לגרום לנזק אחר חלילה.

יתכן וקיים לחץ של הסד על השיניים הקדמיות. יש לחזור לרופא לביקורת ולהתאמה נוספת במידה וצריך

08/04/2024 | 14:34 | מאת: מיקה

תודה על תגובתך , לצערי התור לרופא מתעכב מעט מאחר ואינו בארץ . האם למרות הרגישות/ כאב בשיניים הקדמיות ניתן להמשיך בשימוש? זה לא יכול לגרום לנזק כלשהו? אדגיש שהכאב /רגישות נמשכיםכעשר דקות מרגע שאנמסירה את הסד בבוקר ואז הכאב נעלם .

הייתי ממתין עד שהרופא יחזור

08/04/2024 | 14:42 | מאת: מיקה

תודה רבה

מנהל פורום רפואת שיניים