חוט דנטלי לא עובר בין כתר לשן צמודה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/03/2024 | 20:52 | מאת: צעירה מודאגת

שלום, עברתי טיפולי שורש בשיניים 24,15 שני הכתרים הקבועים נפלו לי שבועיים אחרי ההדבקה הקבועה, הדביקו לי אותם שוב לפני יומיים מאז אני לא מצליחה להעביר בכלל חוט דנטלי בין אחת השיניים הבריאות הצמודה לכתר זה דבר תקין? האם יכול להיות שהרופא הדביק לי את הכתר לשן הסמוכה? אם זה דבוק בכזאת צורה שאי אפשר להעביר חוט, אז לא יכול להצטבר שם ליכלוך ואני באמת יכולה לוותר שם על חוט? תודה רבה

תמיד רצוי שתהיה אפשרות להעביר חוט דנטלי בין השיניים. יחד עם זאת, לעיתים אחרי ההדבקה תחול תזוזת שיניים קלה כך שבכול זאת ניתן יהיה להעביר חוט. בואי נעקוב אחרי זה ונראה מה המצב בעוד כשבוע

מנהל פורום רפואת שיניים