כתר זמני על שן בריאה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/03/2024 | 16:44 | מאת: עדי

היום עשו לי כתר זמני אני חושבת שעשו לי כתר בשן שהיא בריאה הבחנתי בזה רק לאחר שירדה ההרדמה מה הסיכוי שזה יכול לקרות והאם זה תקין לשים כתר על שן בריאה?

בחיים הכל יכול לקרות. למה בכלל היה צורך בכתר ?

27/03/2024 | 17:18 | מאת: עדי

אני לא יודעת זאת לא שן שנעשה בה טיפול שורש וגם לא מבנה

אז מה הסבירו לפני שעשו?

27/03/2024 | 17:24 | מאת: עדי

לא הסבירו כשקבעו לי את התור אמרו לי שזה תור קצר, הרופא פשוט התחיל לעבוד הייתי בטוחה שזאת סתימה ותוך כדי העבודה הוא אמר שזה כתר זמני

27/03/2024 | 17:25 | מאת: עדי

אציין שהתור הוא חלק מתוכנית טיפולים שנקבעה מראש

אין לי עבורך תשובה. החוק אומר שיש להסביר לפציינט מה הולכים לעשות לו, יש לודא שהוא הבין ויש לקבל ממנו הסכמה לטיפול.כל זה לא נעשה פה עד כמה שאני מבין. זאת מרפאה פרטית או מרפאת קופת חולים

27/03/2024 | 17:32 | מאת: עדי אביגיל

מרפאה של קופת חולים בדרך כלל מסבירים לי לפני ובמהלך הטיפול היום זה לא קרה משום מה.

את יכולה לפנות בתלונה למנהל המרפאה. את מבינה שבמקום הכתר הזמני יצטרכו לעשות כתר קבוע בהוצאה לא קטנה ?

27/03/2024 | 17:39 | מאת: עדי

אני מבינה כמובן. הדאגה שלי האם זה משהו שהוא תקין? בתוכנית הטיפול שלי מצויין רק כתר לא טיפוח שורש או מבנה וכו'

מנהל פורום רפואת שיניים