היי אשמח לעזרה לגבי חור ליד שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/03/2024 | 19:00 | מאת: אריאל

היי היה דלקת או יש.. עדיין על אנטיביוטיקה, החור שיש ליד השן היה לבן וכרגע רק שחור.. עדיין מציק אחרי 5 ימי אנטיביוטיקה מזה? האם מצריך משהו ? מזה החור השחור מהדלקת? https://share.icloud.com/photos/0daHLI-pHF1CAEKPYcpYoJicw תודה רבה

ה אם יש לך צילום פנורמי עדכני ?

26/03/2024 | 19:34 | מאת: אריאל

מחכה שמישהו יעביר לי את זה לקובץ ואני יעלה תמונה. אבל ממש מודאגת מהנקודה השחורה? קבעתי כבר עקירה כמובן לשן. אבל מזה הנקודה השחורה ליד השן? צריכה לדאוג? תודה

הצילום לא לגמרי ברור אבל זה נראה כמו חור בחניכיים

26/03/2024 | 19:45 | מאת: אריאל

שנבע מהדלקת? מה עושים איתו? האיפול שאני מקבלת מספיק?

אנטיביוטיקה זה בסדר אבל נדרש צילום פנורמי ובדיקת רופא

26/03/2024 | 19:52 | מאת: אריאל

צילום פנורמי לאחר שיש את החור? או חודש לפני גם אפשר? סליחה שאני ככה מפריעה. הוא אמור להסגר לבד? אפשר להוציא את השן שהוא נמצא?

לפני תשובות רוצה לראות פנורמי. איפה הצטלמת, עיר ואיזה מכון

26/03/2024 | 19:58 | מאת: אריאל

https://share.icloud.com/photos/086erbiyj8UFJQvGMPyNY_3cA

לא רואה בצילום את הסיבה לחור. תתיעצי עם האופא שימשש את החור. בכל מקרה עקירת שן הבינה היא עקירה מאד קלה ופשוטה

26/03/2024 | 20:09 | מאת: אריאל

תודה רבה לך על המענה! אין כמוך תודה תודה תודה

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים