בירור לגבי שן מסוימת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/03/2024 | 17:41 | מאת: קארין

יש לי כאבים תקופה ארוכה לא ברורה , ורוצה לברר אם לפי הצילום סיטי אנדו שעשיתי .. אם רואים סדק/שבר.. ומהי גורלה של השן במידה ויש משהו ? מדובר על שן 37

רצוי לראות צילום פריאפיקלי וגם ct אם יש

24/03/2024 | 17:45 | מאת: קרין

האם יש אפשרות להעלות לכאן קובץ איכשהו ? תודה על המענה

24/03/2024 | 17:21 | מאת: קארין

מצ"ב צילום לא יודעת אם זה מספיק https://postimg.cc/MMj6ZvND

על פניו לא רואה כלום ב37. ב36 יש טיפול שורש חלקי ולא שלם

24/03/2024 | 17:49 | מאת: קרין

וגם מה שמופיע בחתכים 22/23/24? כשאני לועסת על השן.. יש לי כאבים ד"ר מה חושב שצריכה לפעול כדי לפתור את עניין הכאב יש לי גם בלוטה שמרגישה כמו עצם בין שן 36 ל37 כשנוגעים בה זה כואב לאיזה רופא צריכה לפנות .. הייתי אצל הרבה רופאים וכבר חצי שנה הכאב ירד אבל נותר ולא אוכלת כלל על צד שמאל תודה רבה על המענה והקדשת זמן עבורי

24/03/2024 | 17:52 | מאת: קארין

הבלוטה מרגישה כמו עצם , נמצאת בלמטה של החניכיים על הלסת בין 36 ל37

אצל איזה רופאים מאיזה מומחיות היית כבר ומה הם אמרו

25/03/2024 | 09:50 | מאת: קרין

הייתי אצל רופאי פה ולסת , רופא א.א.ג אנדודנטים שכרגע רק בדקו את שן 36 ובהמשך אמורה לעשות מבנה וכתר קבוע. כאשר התלוננתי על הכאב באזור הבלוטה בלסת.. היה רק כאב ולא בליטה , זה לאחר טיפול סתימה אגרסיבי עמוק שבעקבותיו הייתי זקוקה לטיפול שורש לפני חצי שנה ועם הזמן הבליטה נהייתה. בפגישה האחרונה הרופא המליץ שאנדודנט יבדוק את שן 37.. השאלה אם אני בכלל בכיוון הנכון

רצוי ש אנדודונט יבדוק האם טופלו כל התעלות, ואם אין סדק בשורש או בשן

מנהל פורום רפואת שיניים