דלקת בשן בינה אוגמנטין

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/03/2024 | 11:38 | מאת: אנונימי

יש דלקת סביב שן בינה ומאחוריה יש חור שחור עם לבן.. הרופא אמר שזה דלקת פריקורוניטיס ולאחר מוקסיפן שלא עזר נתן אוגמנטין. עושה שטיפות של מי מלח. יש רגישות לקורסידול. האם הגיוני שיש מאחורה חור שחור עם לבן? יש קושי בפתיחה של הפה וכאבים מוקנים לאוזן. ומה ניתן לעשות? תודה

23/03/2024 | 11:41 | מאת: אנונימי

האם ניתן לשטוף אם קורסידול למרות רגישות לאחר שבוע? ימים בודדים ולהפסיק?

ניתן לשטוף עם קורסודיל או לקנות משחת קורסודיל ולמרוח מקומית על האזור

מנהל פורום רפואת שיניים