בהמשך לשאלות בנוגע לעקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/03/2024 | 19:28 | מאת: אליאנה

היי, לאחר עקירה כירורגית של שן בינה תחתונה לפני שבוע וחצי. חזרתי לרופאה שביצעה את העקירה כי היו לי כאבים שהציקו לי והיא שמה לי במקום העקירה תרופה משהו בריח חריף של ציפורן וזה ממש עזר לי ועכשיו כבר אין כאבים. בעניין המגבלה של פתיחת הפה הרופאה טענה שזה בגלל הזריקה של ההרדמה שזה קשור לשריר. מתי זה עובר לגמרי? זה מגביל אותי באכילה בינתיים… ושאלה אחרונה- הסתכלתי עם הפנס של הטלפון לתוך הפה לאזור של העקירה וראיתי שפעור שם בור. אני מניחה שזה אמור להיסגר? ומה קורה בינתיים אם נכנס לשם בטעות אוכל? זה לא עלול לגרום לזיהום? תודה רבה על התשובות!

אכן המגבלה בפתיחת הפה נובעת כנראה מהזריקה. זה די נורמלי. יש פשוט לתרגל הרבה פעמים ביום פתיחה גדולה ולנסות בכל פעם לפתוח יותר ויותר.זה נורמלי שלחור נכנס אוכל.הוא יוצא מעצמו עם שטיפת הפה ולא ץיגרם דלקת. הגוף לאט לאט יסגור את החור

מנהל פורום רפואת שיניים