גולה קשה בחך הפנימי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/03/2024 | 18:42 | מאת: שי

היי, לפני כשבוע שמתי לב שיצאה לי מן גולה קשה, בליטה כזו בחך הפנימי קרוב לרצפת הפה מצד שמאל של הלסת התחתונה. אציין שזה קשה אך לא כואב. הבליטה ירדה לאחר כמה ימים בהדרגה והיום שמתי לב שחזרה…. טיפה מעל הבליטה יש לי כתם לבן (גם לא כואב). יש תור לרופא שיניים לעוד המון זמן. האם מדובר במשהו מדאיג ודחוף?

אם תוכל לבצע צילום של השיניים שמעל לבליטה ולהעלות לכאן את הצילומים

22/03/2024 | 10:00 | מאת: NOT_FOUND

אני לא רואה שיש אפשרות לעלות תמונה

22/03/2024 | 11:17 | מאת: רפאל

תיכנס לאחד הקישורים של התמונות פה בפורום בהודעה שלי מתחתיך יש כזאת. ןפשוט תלחץ על הלוגו של האתר כדי לחזור לדף הבית תעלה תמונה ויהיה לך קישור לתמונה. תוכל להגדיר שם מיד שהתמונה תמחק מהקישור אחרי זמן מה בהצלחה ורק בריאות

מנהל פורום רפואת שיניים