המשך צילום כפי שאמרת לי ד"ר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/03/2024 | 17:27 | מאת: רפאל

תקציר היום ה 11 לעקירת שן בינה תחתונה כלואה שמאלית מהסוג הכי קשה שיש כלשון המומחה. עבר בדקה וחצי ובהצלחה. עם מכתשית יבשה ככל הנראה וביומיים האחרונים התחיל כאב נורא בעיקר בגלל שנתקע אוכל בחור הרבה זמן והוא לא יוצא בצחצוח או שטיפה. אמרת לי לעשות צילום נשך לבדוק אם יש עוד בעיות בשן 37 או 36 37 יש סתימה שצריך להחליף מה שאני יודע, 36 סתימה עמוקה בת חודש בערך השאלה אם יש שם משהו יותר רציני כמו ט.ש. או עקירה חלילה ואם כן מתי לטפל היום בגלל הצום לא לקחתי משכך כאבים וממש כואב כמו דם שמשמלא באיזור וטעם של דם תודה רבה ד"ר https://ibb.co/wRtvwVR צד שמאל תחתון

21/03/2024 | 17:28 | מאת: רפאל

אין דימום. רק הכאב מרגיש כאילו יש שם מלא דם או דלקת. בחוץ נראה יבש (יבש מדאי) ונקי משגע אותי הכאב הזה ואני טס לחול עוד שבוע ל 5 ימים ולא יודע ממה זה מגיע

21/03/2024 | 19:01 | מאת: רפאל

תודה רבה אין מילים https://ibb.co/d0ypPzT

יש לך לא מעט בעיות שיניים ורפואת השיניים שקיבלת עד עתה די בינונית. בשן 37 סתימה לקוייה שגורמת לאגירת מזון ותוביל לעששת ב36 סתימה בקירבת העצב. יש עששת בשיניים עליונות. לא יכול לדעת ממה כואב.סביר להניח שזה מהעקירה

21/03/2024 | 23:57 | מאת: רפאל

תודה על המענה ד"ר נוימן גם לי מרגיש יותר ויותר שהכאב הוא בגלל העקירה ומתבטא בעיקר שם ורק מקרין לשאר האיזורים כמו השיניים והצוואר לגבי שן 37 אני יודע שזו סתימה לא טובה גם אתה אמרת לי בעבר ואני כעת במרפאה חדשה ומתוכנן להחליף אותה בשבוע הבא לגבי שן 36 היא דווקא חודשה במרפאה החדשה על ידי רופא מומחה הוא אמר לי שזה ממש קרוב לעצב אבל ננסה לשמר את השן והוא היה די בטוח שאני יחזור עם כאבים מהר לט.ש. אבל זה דווקא לא כאב... 1 )האם לדעתך זה קרוב מדי לעצב ומצריך מיידית ט.ש. ? או רק מעקב כל כמה חודשים 2) לגבי בעיות השיניים שלי איזה צילום כדאי לעשות וללכת עם זה למרפאה לתוכנית טיפולים? הנשך הזה מספיק או שצריך משהו אחר אני בן 30 וגנטיקת השיניים לא טובה במשפחה ואני ממש רוצה להשתדל לשמור על השיניים שלי בריאות תודה רבה ד"ר שבת שלום ופורים שמח

אחרי שן 36 מספיק מעקב. אני הייתי ממליץ חוץ מהנשך לעשות גם פנורמי

22/03/2024 | 11:14 | מאת: רפאל

תודה רבה ד"ר כמה טוב וסיוע אתה נותן כאן שבת שלום ןחג שמח

חג שמח ורפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים