בהמשך לעקירה כירורגית שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/03/2024 | 12:41 | מאת: אליאנה

היי, שבוע ויום אחרי עקירה של שן בינה כלואה תחתונה. השן לא הוצאה בשלמותה אלא רק הכותרת כי הייתה קרובה לעצב. יש תפרים. אני שואלת האם עדיין סביר שיש כאבים והגבלה באכילה ופתיחת הפה בשלב זה? הכאבים כן הולכים ופוחתים ואני כן מצליחה לאכול קצת אוכל ״רגיל״, לועסת בעיקר בצד השני. אבל אני עדיין מרגישה מאוד מוגבלת וגם עדיין יש כאבים קצת לפעמים. לקחתי אנטיביוטיקה במשך שבוע ומשככי כאבים עדיין מידי פעם. האם זה בסדר להמשיך עם משככים? אני פוחדת מ״התמכרות״ או התרגלות לחומרים. הכאב לא בלתי נסבל.. אז אולי כדאי לחכות? פשוט מנסה להבין מתי אני אצליח כבר לחזור לשגרה…:( תודה מראש על העזרה!

עם טת לוקחת אקמול, אדוויל, אופטלגין , קומבודקס לזה לא מתמכרים ולא מתרגלים. תהליך ההחלמה שאת מתארת הוא נורמלי. אני משער שבתחילת השבוע הבא הכל יחלוף

מנהל פורום רפואת שיניים