מכתשית יבשה או חור בשן ליד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/03/2024 | 08:42 | מאת: רפאל

שלום וברכה ד"ר 9 ימים אחרי עקירה שן בינה תחתונה כלואה ללא תפר כנראה עם מכתשית יבשה אין אפשרות לחזור לכירורג אז רופא משפחה הביא לי רקוסט פלוס 3 פעמים ביום ואיבופן 400 פעמיים ביום עם המשככים האלה הכאב נסבל עד לא קיים יושן טוב בלילה בלי המשככים כואב נורא השאלה 1) איך אני מוודא שזה אכן מכתשית ולא חור או ט.ש. בשן ליד יש לי שם בור שחור עמוק מאד. יש מצב אני רואה קצת לבם בקרקעית. טעם רע קצת. ריח רע בפתיחת הפכה כמה שניות. מרגיש לי כאילו כל השינניים ליד כואבות ושבא לי לעקור את כולם גם..... 2) גם אם נניח שיש חור או ט.ש. בשן ליד הרי לא יטפלו בי לפחות עוד 4 או 5 ימים מה לעשות עד אז? תודה ד"ר מקווה ששאלתי מספיק ברור

19/03/2024 | 08:48 | מאת: רפאל

כמן כן אשמח לעיצה בהתנהלות עם המשככי כאבים פשוט לקחת עוד שבוע לפחות או לנסות להתמודד עם הכאב מדי פעם

לפי מה שכתבת יש לך כנראה מכתשית יבשה. כדי לדעת אם הכאב לא נובע משיניים אחרות יש לבצע צילום נשך. תמשיך עוד יומיים עם התרופות ואז תפסיק ותראה אם עדיין יש צורך או שלא

19/03/2024 | 14:12 | מאת: רפאל

תודה רבה ד"ר אני יכול לעשות היום צילום נשך לכל הצד הזה ולהעלות לך פה? בכל מקרה גם אם יש בעיה בשן אחרת מתי יוכלו לטפל בזה? אם אני רק 10 ימים אחרי עקירה

מאיפה אתה בארץ?

19/03/2024 | 14:19 | מאת: רפאל

נתניה

19/03/2024 | 14:37 | מאת: רפאל

למה שאלת ד"ר אני מנתניה אבל עקרתי את השן אצל מומחה בירושלים

לך לעשות נשך ותעלה לכאן את הצילום

מנהל פורום רפואת שיניים