גוש מעל שתל שן 17 מעט כואב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/03/2024 | 18:50 | מאת: אליאב

שלום רב דוקטור נוימן.לפני כחודש וחצי עברתי עקירות השתלות עצם הרמות סינוס ושתלים.עוד שבוע יש לי ביקורת אך מאחר והרופא המנתח בחו"ל אשמח לעזרתך בנוגע לגוש הנ"ל מעל שתל 17. הוא מעט נפוח רגיש למגע,ואיני יודע מה לעשות שמא עוד שבוע יגדל יעשה נזק או יחמיר ובכלליות מהו הגוש הלבן הזה.אולי אפשר לקבל את עזרתך המקצועית לטיפול ביתי או אפילו לגשת לעזרה ראשונה.רב תודות.צירפתי תמונה https://postimg.cc/4YgQq4mQ

18/03/2024 | 19:46 | מאת: אליאב

מצרף עוד תמונה ברורה יותר https://postimg.cc/xqzKBW8y

יכול להיות דלקת ויכול להיות שכלום. מתמונות כאלה לא ניתן לעשות דיאגנוזה. בינתיים קח 5 ימים אנטיביוטיקה ליתר ביטחון. נדרש מרשם רופא או מרופא שיניים או מרופא משפחה

18/03/2024 | 20:39 | מאת: אליאב

תודה רבה מעומק הלב.

27/03/2024 | 21:26 | מאת: אליאב

שלום רב דוקטור נוימן היקר.מעדכן שהיום הגעתי למרפאה על מנת לקחת מידות לכתרים ובמקביל הרופא המנתח בדק את הגוש שמעל שתל 17.כמובן שהסברתי לו שהוא גורם לאי נוחות ורגישות במגע וצחצוח.התשובה שלו הייתה ממצא פתולוגי ושאניח לזה.אמרתי לו שאני לא מסכים עם הדעה הזו והוא התעקש וביקש כאשר אבוא לשים את הכתרים הוא יבדוק בשנית.מה עליי לעשות לדעתך? מודה לך מראש

מה פרוש ממצא פתולוגי ? כשיש משהו פתולוגי זה דורש אבחנה מדויקת וטיפול. תתעקש לקבל הסבר מה מהות הבליטה

מנהל פורום רפואת שיניים