אכילה רק בצד אחד זמן רב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/03/2024 | 19:33 | מאת: אביעד

שבוע טוב ומבורך.שאלה ברשותך. עברתי טיפול שיניים מקיף לפני כחודשיים בצד ימין ומאז אני אוכל רק בצד שמאל ששם גם יש לי שתל בשן 36 המחכה לשיקום בקרוב.אני סובל מכאבים בצד שמאל ורגישות לקור בעיקר בלסת עליונה האם זה הגיוני?עצם העניין שיש עומס על צד אחד זמן רב והולך להימשך לפחות עוד 4 חודשים.חשוב לציין שמשתדל מאוד לאכול אוכל רך ולשתות לא קר מאוד אבל לפעמים חוטא.

ראשית תנסה להבין מה מונע ממך ללעוס על צד ימין. שנית רגישות לקור מצד שמאל יכולה להיגרם או מחור באחת השיניים או מנסיגת חניכיים. דורש בירור, אבחנה וטיפול במקרה הצורך

17/03/2024 | 14:21 | מאת: אביעד

לגבי אכילה בצד אחד כי אני חסר 3 שיניים לסת עליונה ו 1 לסת תחתונה אז קשה לי לאכול שם.לגבי הרגישות זה בא והולך

מנהל פורום רפואת שיניים