אדמומיות לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/03/2024 | 20:15 | מאת: אליאנה

שלום, עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה בלסת התחתונה ביום שלישי האחרון. הכאבים משתפרים לאט מאוד ועדיין לא מצליחה לאכול כמו שצריך. נוטלת משככי כאבים (אדוויל) ואנטיביוטיקה. כשמתסכלת על אזור העקירה אני רואה אדמומיות באזור. האם זה סביר שעדיין אדום ומעט נפוח שלושה ימים אחרי העקירה? גם קיימת נפיחות קלה בפנים אבל בעיקר חוסר נוחות וקושי קל להזיז ולפתוח את הפה. האם זה סביר? מתי אראה שיפור משמעותי והאם כדאי לחזור לרופא המטפל? תודה מראש על התשובה

כל התופעות שציינת אופייניות למצב של אחרי ניתוח. החלמה לוקחת בין שבוע לשבועיים.אין מה לדאוג . רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים