שן בינה עושה דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/03/2024 | 19:40 | מאת: דניאל

היי עשו לי כתר ליד השן בינה ונראה שהכתר לא יושב טוב ויש מעט דלקת למטה. האם השן שצמודה לשן בינה יכולה לגרום לדלקת בשן בינה? אם אחרי חידוש טיפול שורש יכול להעלם גמרי הדלקת?

אם שן הבינה עושה דלקות חוזרות אז נהוג לעקור אותה. לא הבנתי את הקשר לטיפול שורש

13/03/2024 | 19:47 | מאת: דניאל

תודה רבה. היא צמודה לשן בינה , חשבתי שזה מקרין לשן בינה מהטיפול שורש הכושל שיש לו דלקת גם.. לא?

סביר להניח שלא. יש לך צילום שאתה יכול לצ׳רף ?

13/03/2024 | 21:01 | מאת: דניאל

https://share.icloud.com/photos/0a6lhmK7FsBJANIhrY3Q1nRbQ

רצוי לעקור בהקדם את שתי שיני הבינה התחתונות ואז קרוב לודאי שהבעיה תיפתר. אלה עקירות פשוטות ומאד קלות

13/03/2024 | 21:19 | מאת: דניאל

תודה רבה. שכל רופא שיניים יכול לעשות? או כירוג?

כל רופא שיניים . אלה עקירות קלילות. אריאל, רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים