סתימה בשן 17 ועדיין יש כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/03/2024 | 20:13 | מאת: אריאל

חמישי שעבר עשיתי שתי סימו באותו צד. טחת בשן 17 שכאב לאכול באותו יום ויום אחרי ייראה הרגישות לאחר כמה ימים חזרה שוב לסירוגין האם יכול להיות בגלל הסתימה? או שלא אמורה לכאוב? מחר יש רופא שיניים להגיד לה שיש עוד כאב ? כתוב באינטרנט שזה יכול להיות רגיש האם נכון?תודה

12/03/2024 | 20:21 | מאת: אריאל

רוצה לציין שבשתי הסתימות יש רגישות עדיין אמור להיות ככה ?

שיניים אחרי טיפול יכולות להיות רגישות לקור ולמגע. שרופא השיניים יסתכל עליהן. רפואה שלמה

12/03/2024 | 20:59 | מאת: אריאל

תודה רבה לך על מענה מהיר אין עלייך!!! גם לאוכל יכול להיות רגישות? כמה זמן נחשב נורמלי?

בדרך כלל הרגישות היא או לטמפרטורה של האוכל או ללעיסה עצמה. עדיין אין ממש להתרגש. לעיתים הרגישות נמשכת ימים ושבועות.

מנהל פורום רפואת שיניים