כאבים ורגישות לקור שן 26

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/03/2024 | 18:59 | מאת: דוד

ערב טוב.כבר זמן רב סובל מכאבים הולכים וחוזרים משן 26 בה יש,סתימה כבר קרוב ל 15 שנים.בימים האחרונים התעוררה לי רגישות חזקה לקור ולפעמים גם לחום ולעיסה.ניגשתי לרופאת השיניים שלי שבדקה עם טיפה אוויר ולא כאב.עשתה צילום וטענה שאין צורך בטיפול שורש ולהשתמש בסנסודיין.אבל יש כאבים ורגישות חזקה מאוד.....מניסיון לא מאמין שמשחת שיניים תפתור לי את הבעיה. האם לדעתך המקצועית זה הגיוני והאם זה יהיה צעד טוב לגשת למומחה לטיפולי שורש?תודה דוקטור.

12/03/2024 | 19:04 | מאת: דוד

https://postimg.cc/rd2M2zBz הוספתי קישור לתמונה.תודה

הסתימה מאד קרובה לעצב. יכול להיות שתזדקק לטיפול שורש. רגישות לחום מעידה על כך.

14/03/2024 | 19:59 | מאת: דוד

שלום דוקטור יקר.מעדכן שחזרתי ממומחה לטיפולי שורש.לאחר בדיקה קלינית מקיפה שכללה ניקוש אוויר וקור לא הורגשו כאבים חריגים.גם לאחר צילום טען שנראה ללא דלקת או קירבה של קרן המוך באופן מובהק ומדאיג.הרופא מרח לי חומר לבן בחשד לחשיפה של השורש לאורך שיניים 24 עד 26.אני קצת סקפטי אבל אופטימי.ביקש להמתין ולראות מה יקרה עד ראשון ולעדכן. לגבי החומר שמרח האם אפשר לצחצח כרגיל היום/מחר?החומר נמרח לפני כשעה אשמח לדעתך המקצועית.

אל תצחצח לא הערב ולא מחר בבוקר. אל תפריע לפעולת החומר

14/03/2024 | 20:45 | מאת: דוד

לאכול אפשר??

בטח

16/03/2024 | 11:44 | מאת: דוד

שבת שלום דוקטור.מעדכן שעד היום בבוקר הרגישות כמעט ולא הורגשה והייתי אופטימי מאוד.לצערי חזרה ובנוסף כאבים.מומחה טיפולי השורש לא רצה להתחיל טיפול יום חמישי למרות שאני מכיר את גופי ושיניי ואמרתי לו שלפחות נתחיל באקסטרפציה ונראה מה קורה.מה לדעתך כדאי לעשות כרגע?לצערי לא מאמין בתרופות קסם.

בשבת קצת תתקשה לקבל עזרה. נסה להקליד בגוגל "עזרה ראשונה שיניים" ותמצאמרופאים שעושים בשבת טיפולי חרום. בתקווה שיעשו אקסטירפציה כמו שכבר כתבת

16/03/2024 | 12:09 | מאת: דוד

תודה על המענה המהיר.הכאבים נסבלים כך שזה יכול להמתין למחר בתקויה שהמומחה יוכל לטפל. דרך אגב רציתי לשאול האם אתה עדיין נותן שירות רפואי?

אני כרגע לא מקבל מתרפאים

16/03/2024 | 12:29 | מאת: דוד

חבל.....תודה על עזרתך בפורום פשוט מקסים

מנהל פורום רפואת שיניים