שן שעברה טיפול שורש אשמח לעזרתך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/03/2024 | 14:11 | מאת: ניסן אליהו

שלום דר שן 16 עברה טיפול שורש לפני כיומיים כאב רק בזמן אכילה על השן האם הורדת גובה יעזור? יש גם כתם מעל השן כמו דלקת קלה הוספתי תמונה כאן תודה ענקית לך !!! https://i.postimg.cc/dt2n8Wsw/IMG-2605.jpg

הורדת גובה תעזור רק אם בסגירת הלסת בלי אוכל השן מתנגשת לפני שאר השיניים. הכתם מעל השן לא חד משמעי לדלקת אם כי יתכן ויש שם דלקת קלה כתוצאה מהוו של סכר גומי שהיה מונח שם

12/03/2024 | 15:29 | מאת: ניסן אליהו

תודה רבה על תשובתך. כמה זמן לדעתך נהוג להמתין בסבלנות עד שהכל יירגע? כרגע לא ניגש למבנה וכתר בגלל הכאבים בעת אכילה על השן. אשמח לעזרתך תודה רבה

הייתי ממתין כְשבועיים.בינתיים להימנע מלעיסת מזון קשה. ניתן לקחת כדור קומבודקס שעה לפני הארוחה

מנהל פורום רפואת שיניים