איזה כתר ומבנה מומלץ?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/03/2024 | 05:01 | מאת: מור

שלום עשיתי טיפול שורש בשן 36 וכעת צריכה לעשות מבנה וכתר.(אין לי חשיבות לאסתטיקה, אלא רק לאיכות ולקליטה טובה בפה). על איזה כתר תמליץ? 1.כתר חרסינה מלאה 2.כתר זירקוניה מלאה 3.כתר חרסינה מצופה זירקוניה 4.כתר זירקוניה מצופה חרסינה (יש לי אלרגיה עורית לתכשיטים שלא עשויים מזהב, אם זה משנה משהו בהחלטה)

זירקוניה

12/03/2024 | 09:44 | מאת: מור

גם בכתר חרסינה מלאה וגם בכתר זירקוניה מלאה אין מתכת נכון? אם כן ..מה היתרון של הזירקוניה על פני החרסינה? תודה רבה.

בשניהם אין מתכת.זירקוניה חזק יותר

מנהל פורום רפואת שיניים