כאב ללא ממצא משמעותי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/03/2024 | 17:57 | מאת: אורן

יש לי כאב ורגישות מזה כחודש בשן קדמית מספר 11 עברתי מספר צילומים שלא מראים שום ממצא כמו חור או משהו דומה. הייתה בהתחלה איזה סברה שזה נמק של השם אבל בבדיקה וצילום נוסף זה נשלל.במבחן קור השן הייתה רגישה הרבה יותר לקור משיניים סמוכות. אני רוצה לציין שהכאב לא חזק מאוד אבל די מטריד. ויש ימים שפתאום הכל מסתדר ואז זה פתאום חוזר. אני ממש מתוסכל מהעניין. האם יש לך רעיון או סברה מה יכול להיות? אני ממש מודה לך.

האם השן עברה מכה/חבלה ? האם כשאתה סוגר את השיניים השן הזות מקבלת נגיעה / מכה מהשן התחתונה לפני שיש מגע עם יתר השיניים ?

10/03/2024 | 19:52 | מאת: אורן

לא זכור לי שקיבלתי מכה בשן למרות שהסבירו לי שזה גם יכול להיות לפני הרבה שנים ויש לכך השלכות רק עכשו כך שיכול להיות שאני לא זוכר. יש מצב שהיא נוגעת יותר בשן התחתונה משן 21 למשל ליד.

10/03/2024 | 20:03 | מאת: אורן

אני רוצה להוסיף שרוב האי נוחות בשן זה תחושה של לחץ פנימי. כמו כן מאז שהתחילה הבעיה בשן יש לי טעם רע בפה.

יתכן שבגלל מגע יתר נוצרת כאן חבלה שגורמת לרגישות יתר כתגובה לחבלה. בקש מהרופא שיבדוק את צורת הסגירה ויראה שאין מגע יתר בשן

מנהל פורום רפואת שיניים