לאחר ניתוח השתלת עצם ושינים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/03/2024 | 15:12 | מאת: יפעת

לפני מספר ימים עברתי בהרדמה כללית: הרמת סינוס, השתלת עצם והשתלת שיניים. שמו שינים זמניות ועל זה כיסו בחתיכת פלסטיק/ סיליקון כך שאין לי אפשרות כלל ללעוס ולהנות מאוכל. איך אפשר לאכול על פלסטיק?? מקבלת מוקסיפן וסטרואידים. מדוע כאבים בלשון ובנחיר? צד אחד של הפנים מעט נפוח ושטף דם שחור על העור. האם חצי שנה אסור לי ללעוס אוכל?!?! איך שורדים במצב כזה???? אודה על השאלות שאקבל. 😪

איזה הסברים קיבלת מהרופא המטפל לגבי ההתנהלות אחרי הטיפול ? מה לאכול ואיך ?

מנהל פורום רפואת שיניים