רגישות לקור ללא ממצאים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/03/2024 | 16:53 | מאת: חיים

שבת שלום.לפני כחודשיים עברתי טיפול נרחב בצד ימין של הפה.כמו כן חסר את שן 36.כל זמן זה אני אוכל רק בצד שמאל ובימים האחרונים מרגיש רגישות לקור וכאב בשתייה קרה בצד זה שנעלמת לאחר זמן קצר.עוד שבועיים אמור להתחיל שיקום שיניים 36 46 ועוד 3 חודשים שיקום 16 17.האם יכול להיות שמהעומס הרב והזמן הלא מועט התופעה הזו התחילה???תודה

כאב לקור יכול לנבוע או מחור בשן או מנסיגת חניכיים.

09/03/2024 | 17:37 | מאת: חיים

מצרף כאן תמונה של האזור הרגיש בדגש על שן 26 כמו כן חשוב לציין כי הצילום מלפני חיושיים וחצי וחודש לפני הטיפול הגדול שעשיתי שכלל גם ניקוי עמוק בכל הפה.https://postimg.cc/crYwwh2c

כדי לדעת אם יש בשן לור יש צורך בצילום נשך

מנהל פורום רפואת שיניים